Uw probleem is onze uitdaging - PQ+ is klaar om u te helpen! x

PQ+ levert efficiëntere processen en effectievere mensen

Wij brengen organisaties verder met verbetering van kwaliteit en productiviteit. Wij zorgen voor verbeterconcepten op maat. En we staan in voor de succesvolle invoering.

ISO CERTIFICATIE:

PQ+ analyseert wat er aan het bestaande kwaliteitsmanagement systeem verbeterd moet worden. Wij helpen organisaties hun systemen op het niveau te brengen om ISO9000 certificatie te behalen en te behouden.

KWALITEIT VERBETERING:

PQ+ heeft alles in huis om samen met de klant een kwaliteitsprobleem in kaart te brengen, te meten en te analyseren en dan effectieve verbeteringen aan te brengen die in het Kwaliteitssysteem geborgd worden. Uw klanten vragen kwaliteit en U ook. PQ+ ondersteunt U om Uw leveranciers de gewenste kwaliteit te laten leveren. En met de uitgebreide ervaring in Automotive Kwaliteit heeft PQ+ alles in huis om naar ‘Zero defect’ toe te werken.

EFFECTIVITEIT VERBETERING:

PQ+ brengt met de klant de bestaande productieprocessen in kaart en laat zo de ‘loze’ activiteiten zien. Vervolgens worden deze één voor één geëlimineerd, waarmee de productiviteit toeneemt. Wij kunnen hiervoor Avix inzetten.
We laten stap voor stap een daadwerkelijke verkoopstijging plaatsvinden.

PROJECT MANAGEMENT:

Hebt U een goede coach of een interim projectmanager nodig? Zoekt U hulp bij het invoeren van nieuwe producten, de verdubbeling van capaciteit of het betrekken van een nieuw gebouw? Reken dan op de ervaren professionals van PQ+.


COACHING & TRAINING:

PQ+ kan groepen en teams trainen om processen te optimaliseren. "On-the-job coaching" van managers en experts maakt verbeteringen concreet en toepasbaar.

ASSESSMENT:

PQ+ biedt een "Quick Scan" analyse met verbeter suggesties aan voor bedrijven die advies willen hebben voordat ze een uitgebreid verbeter programma opstarten.

Kunnen we u helpen?

Bel +31 (0)40 785 1441

Eerst meer weten over PQ+?

Dit is wie wij zijn

 

Onze teamaanpak haalt het beste bij Uw mensen naar boven. De persoonlijke manier van werken creëert een nauwe band en dit draagt bij tot wederzijds respect.

© Copyright - PQ+ run with PHP 7.1.14   Contact | Over ons | Disclaimer | Cookies